TV3 och pressdag!

Hej hej!

Hur har ni det? 🙂 I dag började jag förmiddagen med jobb, sminkade ett gäng härliga skådisar som är med i en serie som kommer sändas på TV3 alldeles snart – Svartsjön, den verkar oerhört spännande. Det var pressdag, dvs skådisarna intervjuas av olika tidningar/tv etc och det tas bilder så mitt jobb är att sminka dom lite innan intervjuerna drar igång. Här är gänget ute på terrassen på Södra Teatern 🙂 Dålig mobilbild.. Supertrevligt gäng!

Svartsjön, TV3, femme.dalnix.se/kickiburman

När detta var klart åkte jag hem med jobbväskan och sedan begav jag mig till ett presskontor, det är nämligen pressvecka denna vecka så jag kommer besöka en hel del presskontor för att spana in lite nyheter i skönhetsvärlden 🙂

Först ut var Polhem PR.

Det bjöds på lunch men jag åt inte där.

Polhem PR, pressvecka, femme.dalnix.se/kickiburman

img_2010

img_2011

 

Ni vet ju hur mycket jag älskar denna produkt – Beautyblender! Kan inte lägga en makeupbas utan den 🙂

Beautyblender, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Nu fick jag med mig två minisar hem som jag ser fram emot att testa, funkar perfekt till concealer, krämrouge eller om du vill dutta runt näsvingarna eller liknande 🙂img_2027

Här är dom torra direkt ur förpackningen, den ska ju svälla under vatten innan du använder den men allt det där har jag ju redan förklarat för er redan 🙂

img_2028

img_2029

 

Detta var något nytt för mig, The original KonjacSponge – en svamp som du djuprengör ditt ansikte med. När den börjar kännas sunkig så kokar du den i vatten så blir den som ny. Olika svampar för olika hudtyper finns 🙂 Då jag har passerat 40 så fick det bli en svamp för mogen hy hehe.. Är ju 25 och en ungdom i sinnet fortfarande 😉 svårt att vänja mig vid min ålder..

img_2030

 

Tangle teezer kommer med ytterligare en borste, denna gång med skaft!

img_2014

img_2013

 

Detta makeupmärke ser jag verkligen fram emot att götta in mig i! Fantastiska färger och rolig makeup för en billig peng! Dom finns i Kista galleria och Mörbycentrum(?) tror jag det var. Hoppas dom öppnar i stan snart!

Mascaror och eyeliner i alla dess färger – yay!! 3ina heter märket!

img_2024

img_2025

img_2026

img_2022

 

Lumene har kommit ut med lite nyheter som jag kommer testa, återkommer om dessa i ett separat inlägg!

img_2020

img_2019

img_2017

 

Morgondagen börjar med flera presskontorsbesök för att sedan åka och jobba på SVT 🙂 Kameran är med så återkommer med rapport från dagen!

Kram på er härliga läsare!

 

 

6 reaktioner på ”TV3 och pressdag!

 1. Spännande nya produkter!
  Verkar dock som att de gjort en prishöjning i och med nya sortimentet. Synd, de var ett så bra budget-alternativ.

  • Ja, dels så är nog förpackningarna dyrare nu och ändrar man innehållet så blir nog prisbilden dyrare också. Dom räknas väl dock fortfarande som budget? Hur mycket har dom höjt priset?

   Kram!

   • För mig är inte en liten burk high lighter för 300 kr budget. Deras foundations (ex Blur longwear) kostar ca 160 kr. Den nya kostar 349 kr så en ganska kännbar höjning. När man inte har smink som jobb ser man kanske lite annorlunda på prislapparna 🙂
    Jag gillar dock Lumene så inget ont om det och jag kommer att testa nya hudvården.

   • Har dom höjt priset även på Blurfoundation? Jag fick inga prisuppgifter så jag har ingen aning om prisbilden på dessa produkter. Då undrar jag vad dom har i produkterna nu som kan motivera denna prishöjning – galet! Min hud har alltid reagerat på deras hudvård men jag ska testa och se om denna serie känns bättre 🙂

   • Säkert samma prisklass på de gamla produkterna. Jag testar i detta nu, en av deras fuktkrämer. So far so good. Jag har fått galna allergireaktioner förr av bla Yves Rocher så jag är mycket försiktig numer.

   • Ja man får testa sig fram och se vad som passar, en djungel är var det är haha!

Kommentera