Världens Barn Galan!

Hej hej!

Fredag igen, det är inte klokt så veckorna springer fram 🙂 I dag ska jag jobba med Världens Barn Galan som sänds på SVT ikväll. Vi är 5-6 stycken tror jag som ska sminka på denna gala, jag har fått ett sminkschema så jag vet vilka artister jag kommer sminka men det visar jag er ikväll vilka det är 🙂

Här kommer en bild på Hannah som otroligt duktiga Sara Arnald har tagit (stolt kompis) 🙂 Smink och hår står jag för 🙂

Hösten är ju otroligt fin med solen som skiner och höstlöven som ändrar färg MEN sen.. hur gör ni för att klara av mörkret och kylan som kommer, jag ogillar det STARKT, mörkret, bristen på dagsljus, hua! Har ni tips på hur man får denna period att känns mindre outhärdlig?

Hannah Graaf, Sara Arnald, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

2 reaktioner på ”Världens Barn Galan!

 1. Hej!
  45årig kvinna med smårynkor här och var och en mkt begränsad skönhetsbudget undrar om du kan ge mig en del +40inköpsråd? Det jag har svårt att hitta bra till ok pris är dels dag/nattkräm men också foundation och ev primer och rouge och puder(?) som inte ramlar av ansiktet efter halva dagen:) Mascara, skuggor, brynpenna har jag hittat som jag är nöjd med men som sagt, basen…
  Helst ska hela kittet hamna en bit under 1000-lappen…
  Gärna en instruktion på hur jag lägger på det hela på bästa sätt;)
  Har du bra budgettips på schampo/balsam/inpackning/värmeskydd/hårolja för tjockt och übertorrt hår får du gääärna tipsa o. Det också:)

  • Hej hej!

   Jag har själv passerat 40 och huden behöver hudvård anpassad efter behov, det är viktigt att vi ger den kärlek och omsorg 🙂

   Visst kan du köpa hudvård som är billigare som mjukgör huden MEN den gör inte skillnad som salongsprodukter gör. Jag använder personligen Exuviance och jag tycker dom är toppen och gör skillnad. Kolla dock in Paula´s Choice som säljs på Skincity, inte fullt så dyrt men jag vet att många tycker om detta märke (har ej testat själv).

   Smink har jag tipsat om massor här på bloggen. Finns även guide hur du applicerar allt 🙂 Vad använder du för foundation, primer och puder idag?

   Använder inga budgetprodukter till mitt hår då dessa tenderar att torka ut håret till skillnad mot salongsprodukter. Satsa hellre på kvalité som ger dig det du behöver, samt så tar dessa produkter inte slut lika fort. Jag är suuupernoga med produkter till min hud och till mitt hår så jag kan inte riktigt tipsa om billigare produkter då jag inte har testat det själv på väldigt länge. Men sök på tex shampo, värmeskydd, hårolja osv i min blogg så kommer det upp flera inlägg och produktinformationer om dessa 🙂

   Ha en fin dag!
   Kram!!

Kommentera