Ögonskuggsprimer – med och utan! Se resultat!

Ni vet ju hur jag tjatar om att använda primer under ögonskuggor! En ögonskuggsprimer framhäver pigmenten och får ögonskuggan att sitta bättre och längre än utan. Här ser ni resultat med och utan primer!

Jag testade denna primer från NYX.

nyx primer ögonskugga, primer, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Här ser ni utan primer och med primer, bilden talar för sig själv 🙂img_1654

3 reaktioner på ”Ögonskuggsprimer – med och utan! Se resultat!

 1. Hej!
  Jag skulle vilja fråga dig vad du har för tips på Foundation alt cc-creme till en med blandhy? Min hy är torr när den är nytvättad och behöver, vad jag förstått av hudvårdsutbildade, mycket fukt. Oavsett vad jag använder mig av för dagkräm, Foundation, cc-creme etc så blir jag alltid blank i pannan, på näsan, lite på kinderna och hakan, frampå eftermiddagarna. Trots att alla produkter jag använder är för blandhy/fet hy.
  På förmiddagarna känns jag nästan för torr och på eftermiddagarna ganska fet och oljig. Jag hade väldigt mycket acne när jag var ung men så gott som ingenting nu när jag passerat 40. Endast ärren finns kvar…
  Finns det något märke som du kan rekommendera mig?

  • Hej hej!

   Använder du primer under din foundation?
   Vad har du för foundation idag?

   Det är svårt att hitta en produkt som håller sig flawless hela dagen, om du inte vill pudra ansiktet under dagen så använd blottingpaper som jag skrev om häromdagen!

   Testa Clarins Everlasting foundation, den är väldigt populär bland blandhy människor 🙂

   Kram!

   • Hej och tack för ditt svar!

    Jag har provat några olika sorters primer, men just nu har jag Max Factor Face Finity All Day Primer hemma. Dock har jag svårt att få det snyggt sen när jag smörjer in en Foundation, som då liksom lägger sig i mina stora porer på kinderna, nedanför ögongen. Trots att jag blandar ut Foundation med en dagkräm.
    I dag använder jag Akademiklinikens cc-creme men har även Revlon Colorstay Foundation For Combination/Oily Skin ibland.
    Dessa två är bland de bästa jag har hittat, men söker ändå någon som är snäppet vassare, då jag som sagt blir blank i ansiktet frampå eftermiddagarna.
    Jag varvar just nu med en dagkräm från Dermalogica Active Moist (om jag känner mig extra torr) eller Dermalogica Oil Control Lotion. Även där har jag provat otaliga dagkrämer för blandhy utan att hittat en 10 poängare.

    Jag ska prova Clarins Everlasting Foundation sen, när de jag har nu tagit slut.

Kommentera