Cancer – denna fruktansvärda sjukdom!

Cancer, denna fruktansvärda sjukdom har drabbat min underbara kompis Carina, inte bara en gång utan två.. Livet känns så orättvist vissa dagar. I går hade hon samlat 150 vänner för att fira livet och hennes 45års dag, en kväll jag ALDRIG kommer glömma. Om man tycker det är mycket kärlek på ett bröllop så är det ingenting mot vad som gårdagen bjöd på. Man kunde ta på kärleken, energin och det var en magisk kväll på så många sätt som bjöd på god mat, fina tal, underbar sång och kärlek! Vi alla känner en sån enorm kärlek vi för denna underbara krigarinna!

 

Här är Carina och jag, ni känner säkert igen henne från bloggen ♥

kicki-carina

 

En bild från gårdagskvällen. Jag i mitten och omringad av fina vänner och kollegor! 14364829_10153994677493105_4602945761818025522_n

 

Älskade Carina ♥ Vill ni se flera bilder från kvällen så kan ni se det under #cruelladenil45 på Instagram! img_8746

 

Här är min outfit för kvällen: tyllkjol, puderrosa blus och skinnjacka!

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

 

All kärlek och ta hand om er! ♥

6 reaktioner på ”Cancer – denna fruktansvärda sjukdom!

    • Tyvärr så blir hon inte det denna gång men vi är glada för varje dag vi får med henne <3

  1. Hoppas hon blir bättre. Ja man ska ställa upp för vänner som har det jobbigt. Älskar din tyllkjol var har du köpt den så fin. Både min pappa o vänner haft cancer men dom blivit friska. Tur att det forskas mycket o att det görs insamlingar. Ha en fin vecka.

Kommentera