Bilder från min dag, häng med!

I dag tog jag lite mobilbilder från min dag, häng med! 🙂

Började morgonen med en PW, går sammanlagt minst en mil om dagen totalt men själva morgonpromenaden blir 6km 🙂 Underbart att få bo innanför tullarna men samtidigt ha sån fin natur runt omkring och inte bara betong. Här väcker jag kroppen varje morgon! ♥

blogg.kickimakeupartist.se, Terese Bosta, SVT, Kicki Burman

 

Kom hem och förberedde lite mat för kommande dagar. Detta är min ”snabbmat” som jag äter flera gånger i veckan och adderar bara lax eller kyckling. Sprayar plåten med denna olja som jag alltid köper i USA, finns den i Sverige?? Kör in en plåt med sötpotatis, palsternacka, morötter, lök, champinjoner och fetaost i ugnen. img_8683

img_8684

 

När denna var i ugnen så tog jag en dusch och tvättade håret. Stylade håret sedan med denna underbara styler – locktång från GHD som jag älskar!img_8685

img_8686

 

Passade på att testa denna parfym som jag fick i ett pressutskick – älskar den!! Tror den kom ut i somras, Giorgio Armani Air!img_8688

 

Såhär blev lockarna 🙂img_8694

 

Käkade lunch och packade väskan för jobb på SVT!img_8695

 

Här jobbade jag idag från 13.30 till 22.30, lång dag men rolig!

img_8697

 

Denna drake känner nog många igen 🙂

img_8700

 

Uppackat och klart, tar bara med mina penslar i stort sätt då alla produkter finna på plats men jag tar alltid med ett litet kit av mina egna favoriter 🙂 Detta är dock SVTs smink. img_8701

 

En av mina sminkningar ikväll, Therese Bosta som sände sporten! 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Efter en lång dag så var det bara att städa undan och åka hem, i morgon är jag på plats igen på SVT 🙂 Dåliga bilder men kanske lite roligt att se hur en dag kan se ut? 🙂

Sov gott fina ni!

Kommentera