Inspelning med Tommy Nilsson och tjejmiddag!

I går jobbade jag med Tommy Nilsson, vi spelade in en reklamfilm och det var så himla roligt! Ett underbart team! Inspelningen skedde på ett ställe i Mall of Scandinavia och vi var där redan innan butikerna öppnade 🙂

Ett folktomt Mall of Scandinavia – inte en vanlig syn 🙂

Mall of scandinavia, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Jag och min jobbväska 🙂img_8627

 

Uppdukat och klart, dax för Tommy Nilsson att få lite smink 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, MAC cosmetics, glo minerals

 

Inspelning pågår 🙂

Tommy Nilsson, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Dutt dutt 🙂 Pudrar så han inte blänker i kameran 🙂

Kicki Burman Makeupartist, Tommy Nilsson, femme.dalnix.se/kickiburman

img_8654

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman Makeupartist, Tommy Nilsson

 

Rolig skyllt som fanns inne på toaletten haha!

img_8659

 

När jobbet var klart åkte jag hem med jobbväskan och begav mig in till Stureplan för middag med två tjejkompisar, trevligt och gott 🙂 Vi gick till Burger and Lobster som jag älskar! Såå gott!! Åt lobster roll 🙂

Burger and Lobster, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, Restaurang Stockholm

img_1566

img_1568

img_1569

img_8667

 

Mätta och belåtna så tog vi en sväng till Riche innan vi åkte hem för kvällen 🙂

Riche, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Nu när jag har så mycket energi i kroppen efter gårdagens middag så ska jag passa på att rycka av ett styrkepass och gymmet, man orkar så mycket mera efter en brakmiddag kvällen innan! 🙂 Så nu blir det träning!

Ha en fin onsdag! Vi hörs senare idag!

Kram på er!

 

2 reaktioner på ”Inspelning med Tommy Nilsson och tjejmiddag!

  1. O Tommy Nilsson honom tycker jag om. Jag har ögonbryn som syns men vill göra dom mörkbrunare. Har alltid hört man ska dra små streck med en penna. När jag tittar på filmer på Youtube så många fyller i helt utan att dra små streck o det blir snyggt. Vad tycker du är bäst Ha det fint. Måste åka till mos o shoppa.

Kommentera