Älskar hudvård!

Hudvård – åhh så jag älskar hudvård! Jag är ju 40år och har aldrig haft så fin hud som nu och jag är övertygad att rätt hudvård gör skillnad tillsammans med ett bra leverne. Hudvård som verkligen gör skillnad är ren lycka för mig 🙂

Jag har ju visat er mina favoriter vad gäller hudvårdsprodukter och här kommer en till som jag använder mig av! Älskar den!

Dermalogica Overnight Retinol Repair ♥

Dermalogica overnight retional repair, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: En kraftfull retinolcreme för natten som ger huden slätare struktur, förbättrad elasticitet och jämnare hudton. Kommer tillsammans med Buffer Cream som hjälper till att justera styrkan.

Så använder du Overnight Retinol Repair:
Natt. På rengjord hud. Undvik ögonområdet. Späd ut med Buffer Cream tills huden vant sig vid retinolet. Börja med 1/3 Overnight Retinol Repair och 2/3 Buffer Cream. Minska gradvis andelen Buffer Cream. Buffer Cream kan sedan användas som en vanlig fuktgivande creme. Buffer Cream medföljer alltid som bonus vid köp av Overnight Retinol Repair.

• Stimulerar kollagenproduktion och reducerar fina linjer.
• Verkar pigmenthämmande.
• Verkar utjämnade på struktur och hudton.
• Motverkar fuktförlust.

 

 

Pressutskick

 

Kommentera