Mina favoriter – hårolja!

Jag använder alltid hårolja i mitt hår, får många frågor angående detta och hur mitt hår kan se så friskt och glansigt ut. Hårolja en en del av receptet 🙂 Jag fönar alltid in oljan i mitt hår, dvs jag tar liiiite olja i topparna och längderna i handdukstorkat hår som jag sedan fönar. Ev applicerar jag lite till när håret är torkat om jag känner att det behövs. OBS använder ALLTID värmeskydd också!

Här är 4 oljor som jag älskar!

Hårolja, bästa håroljan, femme.dalnix.se/kickiburman

 

SEBASTIAN DARK OILIMG_1466

PRODUKTINFO: En hårolja som mjukgör hårets yta och ger fyllighet. Innehåller sandelträ, cederträ och arganolja.

 

OIL BOOSTER LERNBERGER STAFSING

IMG_1467

PRODUKTINFO: Maximalt återfuktande, glansgivande och reparerande hår- och hårbottenolja som används både för styling och vård. Oljan består av 6 noga utvalda oljor kända för sina stärkande, skyddande, lugnande och närande egenskaper, i en unik sammansättning. Den levererar fukt på djupet och återskapar hårets kraft och elasticitet samtidigt som den är intensivt närande för hårbotten och huden.

 

KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

IMG_1468

PRODUKTINFO: En uppbyggande olja med värmeskydd som ger glansigt, välmående, lättstylat, starkt och viktlöst hår.

 

REDKEN DIAMOND OIL

 

IMG_1469

PRODUKTINFO: Ultralätt olja med värmeskyddande ingredienser som ger diamantliknande glans. Snabb, enkel styling för alla hårtyper.

 

Detta är några av mina favoriter 🙂 Använder du hårolja och vilken är din favorit?

 

Kram! ♥

6 reaktioner på ”Mina favoriter – hårolja!

  1. Brukar ha i lite olja från Moroccan oil eller Joico lite då och då, men kanske borde använda det oftare 🙂 Jag tycker det varit svårt att hitta ett bra värmeskydd, som både går att använda i vått och torrt hår. Har du något tips?

  2. Hej!

    Tack snälla för håroljetipsen!
    Skulle vara härligt om mitt rufs blev lika mjukt som ditt:)
    Hoppas de funkar lika bra på lockigt hår!

Kommentera