Middag på Surfers!

Igår slutade jag jobba kl 19.00 på SVT, tog en promenad till min kompis Emma som är frisör (hon klipper bla Jessica Almenäs, Tilde de Paula,  Karin Frick och en massa andra programledare). Hon satt på salongen och väntade på mig så jag plockade upp henne där sen promenerade vi vidare till en Restaurang som heter Surfers där vi hade bokat bort 🙂 Men innan vi gick dit så tog hon fram saxen och toppade min lugg som hade blivit för lång 🙂 sån lyx!! Salongen Emma jobbar på heter Parisa.K och ligger på Grev Ture Gatan i Stockholm! Kan varmt rekommendera Emma! ♥

Före luggklipp 🙂

Emma Wistrand, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Efter luggklipp, 3cm kortare 🙂IMG_1472

 

Efter detta så gick vi som sagt till Surfers för maaat, var hungrig som en varg! Man beställer in smårätter som man delar på. 6 rätter på två personer är lagom. Det var andra gången jag käkade där men nja, jag är inte helt imponerad, jag skulle mycket hellre rekommendera Supper 🙂 Sällskapet får dock 5 läppstift av 5 möjligt 🙂 Alltid trevligt att hänga med Emma. Efter maten tog vi en promenad till Slussen och åkte hem därifrån, det var sån härlig kväll så det var en skön kvällspromenad.

Surfers, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1478

IMG_8486

IMG_1487

IMG_1484

Idag väntar jobb igen men först ska jag hinna med min timmes PW i solen 🙂 Titta in senare idag då jag tipsar om några bra produkter!

Ha en fin lördag!

Kram!! ♥

Kommentera