Hej från SVT!

Har ni haft en fin lördag? Jag jobbar med Paralympics så jag har precis kommit hem ifrån jobbet 🙂 Såhär gjorde jag Yvette idag! Det är så himla skoj att jobba med henne! När det är en sportsändning så ”ska man inte” sminka för hårt utan mera en naturlig look, skulle bli konstigt med glamoursmink till sport! 🙂

Kicki Burman, Yvette Hermundstad, femme.dalnix.se/kickiburman, Paralympics SVT

IMG_8521

Ha en fin kväll! ♥

2 reaktioner på ”Hej från SVT!

 1. Hej fina. Funderar på o gå till samma frisör som du hon verkar bra på långt hår. Jag skulle vilja ha en annan frisyr men lång o slingor. Jag har ingen palett med ögonskuggor men sett på eleven ett märke som heter by Terry. Ena asken har glittriga skuggor som är rosa o lila o guld så fina. Tycker du det värt o lägga 460 kr jag tycker nog det. Har hört bra om detta märke har du? O har glasögon o behöver då lite starka färger mvh maria.

  • Hej hej!

   Emma är jätteduktig men det är inte hon som klipper mitt hår, jag har en annan frisör. Här hjälpte hon mig bara med luggen.

   By Terry skuggorna är jättebra! Kan rekommendera dom! Du kan se ena paletten på min blogg, skrev om den för ett tag sedan.

   Vänligen Kicki

Kommentera