Pressevent med Loreal!

I går var jag på ett pressevent för L’Oréal Paris som har släppt spännande nyheter, en av dom är dessa ansiktsmasker. 🙂

PURE CLAY GLOW MASK: En rengörande mask berikad med kol som hjälper till att absorbera smuts och orenheter från porerna. Masken ger din hud en fin och naturlig lyster och rengör utan att torka ut. Ge din hud en avslappnande stund och njut av dess härliga doft! Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.

PURE CLAY EXFO MASK: En mask som ger din hud extra energi. Masken är berikad med röda algextrakt som har sin exfolierande effekt på huden, du finner även vulkanisk sten som också exfolierar och avlägsnar döda hudceller från ansiktet och skapar en jämnare yta. Detta ger en fin lyster och en mjukare och fräschare känsla till din hud. Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.

PURE CLAY PURIFY MASK: En lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter. Dess friska eukalyptus har också en avslappnande verkan på huden och tillsammans med leran arbetar masken djupt på huden för att avlägsna orenheter och smuts. Masken har också en sammandragande effekt på förstorade porer och efterlämnar en frisk och fräsch känsla – en perfekt ansiktsmask för dig med fet och oren hud. Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.
L’Oréal Paris, femme.dalnix.se/kickiburman, ansiktsmask Loreal

IMG_1341

Loreal, pressevent, pure clay mask, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Dom visade på plats hur man kan kombinera de 3 ansiktsmaskerna beroende på behovet man har.IMG_1350

 

Vi fick även testa själva 🙂 IMG_1352

 

En annan nyhet är Magic Retouch som täcker utväxten på ett kick. Ni vet hur man täcker mörka ringar under ögonen med en concealer när man sminkar sig, detta är samma sak fast man täcker utväxten på håret med en spray.

IMG_1342

Emir berättade om produkten som är tänkt att användas mellan hårfärgningarna och han visade även på plats hur den funkar. Som ni ser på tjejen som sitter ner så är hon lite ljusare i hårbotten än i längderna så han sprayade på färgen och sedan adderade hårspray för att ”fästa” den och vips så är hon redo 🙂 Detta är inte en permanent färg utan den tvättas bort på en gång.

IMG_1349

Spännande nyheter som jag ser fram emot att testa 🙂

IMG_1348

 

Emir jobbar som hårstylist/frisör och vi fick chansen att bli stylade av honom så självklart satte jag mig i hans stol haha. Beställde bohemiska vågor och det fick jag – supersnyggt!

blogg.kickimakeupartist.se, kicki burman makeupartist, Emir, Loreal

IMG_1354

IMG_1357

IMG_1362

Tada! 🙂

Kommentera