MOT PALMA!!

Hörrni, nu är det dax för en resa igen 🙂 Denna gång åker jag till PALMA och avgång är i morgon bitti, yaaay!! Fick denna resa i 40års present av mina föräldrar så jag och mamma ska åka iväg på en weekend tillsammans ♥ Hämtade upp mamma på tåget i morse och idag har vi gått på stan och uträttat lite ärenden samt ätit lunch ute i solen.

Flygbussen går 04.00 i morgon och ikväll ska jag iväg på en pressmiddag för Exuviance så jag måste packa ihop mina saker nu men vi hörs från Palma, ska ta massa bilder så ni får hänga med 🙂

Har ni några sista minuten tips på shopping, mat etc får ni gärna dela med er, vad får vi inte missa?

Jag och mami ♥

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Femme, Kicki Burman Makeupartist, resa, Palma

IMG_8297

 

Kram på er!

6 reaktioner på ”MOT PALMA!!

  1. Vad mysigt med en mamma-mallorca-weekend. Ha det så bra och jag håller tummarna att ni får toppenväder med er.

  2. O vad kul. Varit på Mallorca flera gånger o även i palma med min mamma. Vilken härlig resa nu kommer få. Ha det fint.

Kommentera