Ny concealer från Too Faced!

Det här med concealer kan ju vara lite tricky, det finns en uppsjö av olika konsistenser, täckningsgrader och färger. Personligen så jobbar jag nästan alltid med MACs concealers, jag har lite olika beroende på vem jag sminkar, hur mycket som måste täckas och om personen ifråga har många linjer runt ögonen eller inte.

Concealer som går åt det rosa hållet täcker allt som är blått och concealer som går ut det gula hållet täcker det som är rött i ansiktet. Jag applicerar concealer sist i min sminkning, dvs jag applicerar foundation först och ser hur mycket den täcker, sen applicerar jag concealer för att dölja det som ska döljas samt ljusa upp vissa partier i ansiktet.

Jag var lite sugen att testa ett annat märke så jag gick in till Sephora och blev tipsad om denna nyhet från Too Faced – Born this way concealer!

too faced concealer, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Instantly hide imperfections, vanish the appearance of dark circles, and blur the look of lines and wrinkles for complete coverage so undetectable, they’ll think you were Born This Way.
After using Born This Way Concealer:

100% said it showed IMPROVEMENT IN SKIN MOISTURE LEVELS after 1 hour

97% said it provides a NATURAL, UNDETECTABLE FINISH

97% said it provides a SMOOTH, CREASELESS FINISH

97% said it provides a FLAWLESS ”NO MAKEUP LOOK”

”We infused skincare benefits, including Coconut Water to replenish moisture levels, Alpine Rose to brighten and boost radiance, and Hyaluronic Acid for a smoother, more youthful appearance. Creamy and comfortable, a proprietary blend of color correctors create the look of flawless skin. Complexion looks naturally radiant when applied over or under foundation – even when worn alone.”

Jag hade denna i helgen när jag var ut och käkade middag och jag ÄLSKAR den! Kommer köpa den i flera färger och stoppa i jobbväskan! 🙂

Pris: 275kr

2 reaktioner på ”Ny concealer från Too Faced!

  1. Aldrig hört talas om,, spännande! Själv så blir jag lätt rödflammig efter en dag framför datorn, så jag har använt Cliniques Redness Solution och är väl nöjd – kör hela kittet, rengöring, ansiktskräm, Foundation och puder – kan dock ibland tycka att den mattar ner allt…Men kanske bättre det än att vara båda blank och rödflammig 🙂
    Ska nog någon gång tordas pröva något annat märke – kanske 😉

Kommentera