Prisvärda penslar!

Jag vet att jag tjatar hål i huvudet på er om vikten av att använda BRA penslar när man lägger en makeup 🙂 Penslarna är superviktiga och jag vet att det kostar en slant att investera i detta men det är såå värt det.

Jag har många favoriter men ett märke som inte kostar skjortan och är helt klart prisvärda är Real Techniques penslar, jag har flera stycken och häromdagen köpte jag två till. Den rosa har jag redan men jag använder den så mycket att jag köpte en till haha 🙂 Den vänstra snedställda är en concealerpensel och den ska jag testa på jobbet idag 🙂

Hur resonerar ni kring penslar? Avgör priset eller kvalitén på penslarna vad ni väljer?

Real Techniques penslar, femme.dalnix.se/kickiburman, billiga penslar, prisvärda penslar

Pris: Concealer penseln: 109kr

Pris: Setting brush: 145kr

3 reaktioner på ”Prisvärda penslar!

  1. Köpte 2 förpackningar med olika borstar på rea på cocopanda med samma märke real t. Ska nu köpa puder o rougeborste. Bra pris på dom o bra kvalitet så jag nöjd.mvh maria. Detta regnväder jag blir så trött.

  2. Tack för svaret. Det här behöver du inte svara på. Jag fyllde i o blev medlem på apoteket. O du har dom på krämerna eucerin 40 procent så jag köper den. Sen vet jag genom bl a dej att krämerna du nämnde är jättebra. Du skriver ju om dom ibland.så dom ska jag prova nästa år mvh maria..

Kommentera