Middag på Supper!

Igår var vi ett stort gång och käkade på Supper Gården igen, min favoritrestaurang i Stockholm 🙂 Vi firade min kompis Martina som fyllde år, en kväll med god mat, trevligt sällskap och många skratt! ♥

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Supper, Supper Stockholm, Supper Gården

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Supper, Supper Stockholm, Supper Gården

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Supper, Supper Stockholm, Supper Gården

IMG_1167

Åt tills jag nästan sprack haha, nu ska jag faktiskt vara så hurtig och ta en PW för sen ska jag jobba på SVT till 22.00 ikväll så vill hinna få röra på benen och få frisk luft innan jag börjar jobba 🙂

Ha en underbar lördag! ♥

2 reaktioner på ”Middag på Supper!

  1. Du är bäst Kicki, var så himla mycket mys och härligt häng igår – världstrevligt och borde vi kunna göra varje dag tycker jag 🙂

    <3 you finaste!!!

    • Så himla mysigt och det gör vi självklart om snart igen!! Puuusssss systra mi!! Love you!!

Kommentera