Så snyggt läppstift!

Nytt från MAC Cosmetics – Viva Glam Ariana Grande! Denna popstjärna har teamat upp med MAC och släppt ett läppstift och läppglans i underbara nyanser! Jag fick hem läppstiftet i ett pressutskick – se så snyggt!! 🙂

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 15.50.42

MAC Cosmetics Viva Glam Ariana Grande, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1095

IMG_1096

 

Pris: 195kr

” Every cent from the selling price of Viva Glam lipstick and lipglass goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/AIDS”

 

Pressutskick

3 reaktioner på ”Så snyggt läppstift!

  1. Kära Kicki. Vaknade av mardröm o kom sen på en fråga. Obs inget bråttom med svar du ska ju njuta av helgen. Har tur ang rynkor för har bara några inte så djupa i pannan. Vet du någon bra kräm. Är ju 40 plus o har nu mer lite torr hud. Såg biotherm hade en för ca 600 o sätta på morgonen. Sen lancome aldrig förutom smink provat deras krämer ungefär samma summa. Annars älskar ja dom från apoteket o vad heter dom ja inte Vicky utan en annan serie får kolla upp namnet. Min pappa som är 89 började faktiskt o smörja in sej vid min ålder o han har bra hud nu. Så både mamma o pappa har lite rynkor. Men mamma tyvärr död. Återkommer när i kollat namnet på apotekskrämen från maria.

    • Hej hej!
      Oj, jobbigt med mardröm, hoppas du kunde somna om! Biotherms hudvård tycker jag är toppen, jag har använde deras hudvård tidigare! Man får testa sig fram och se vad som funkar, det är ju så individuellt det där med hudvård, en del behöver mera fukt, andra behöver fet hudvård osv. Personligen så älskar jag Dermalogica, Exuviance och Akademiklinikens hudvårdsprodukter 🙂 Kram!

  2. Hej igen. Jo eucerin hette den från apoteket. Köpte tub o var mycket för fukt till ansiktet. Nu funderar jag kanske det märket men som har lite kraftigare verkan. O tycker du då jag även ska unna mej den som nattkräm har ingen nattkräm. Jo jag tror jag köper eucerin har du hört något om den. Ha nu din augusti o svaret är inget bråttom med kramis fr maria.

Kommentera