Nytt från Max Factor!

Här kommer två nyheter ifrån MAX FACTOR!

Masterpiece Nude Palette innehåller 8 skuggor som är matta och skimriga.

MAX FACTOR Masterpiece Nude palette, femme.dalnix.se/kickiburman

MAX FACTOR Masterpiece Nude palette, femme.dalnix.se/kickiburman

MAX FACTOR Masterpiece Nude palette, femme.dalnix.se/kickiburman

MAX FACTOR Masterpiece Nude palette, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1020

Jag är inte jätteimponerad av pigmenten, men om du använder en primer under så blir dom säkert intensivare. Ett annat trick är att använda en fuktad pensel.

Tyvärr stod det inget pris eller release datum i pressutskicket.

 

Nyhet nummer två är FALSE LASH EPIC MASCARA som ska fungera på alla typer av fransar – tunna, glesa, täta, korta och långa. Detta är en volymmascara som ska fånga och framhäva varje frans från rot till topp.

Är väldigt nyfiken på denna mascara som är designad av självaste Pat McGrath. Ska ta med mig den till nästa jobb! 🙂

max factor false lash epic mascara, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1022

 

 

Pressutskick!

4 reaktioner på ”Nytt från Max Factor!

 1. Hej! En fråga.. Du skrev att du inte var imponerad av pigmenten, vad menas med det? Försvinner de ljusa färgerna för snabbt då? Tror nämligen att färgerna skulle passa mig men då vill jag att de håller.

  • Hej hej!
   Hållbarheten vet jag inte hur dessa är då jag inte har sminkat med dom men använd alltid en ögonskuggsprimer under så håller dom längre. Detta beror också på dina ögonlock, om dom är oljiga osv. Jag tyckte att pigmenten var för svaga, fick applicera flera gånger för att dom skulle synas. Vill gärna ha exakt samma färg på huden som i paletten. 🙂

   • Håller med ang hur jag vill ha resultatet. Det var fina färger i asken men tyckte dom syntes för lite på huden synd. För jag gillar max factor men jag vill färgen ska synas mer. Särskilt när man som jag har glasögon mvh maria.

   • Färger synd bättre med ögonskuggsprimer under och de håller längre också, testa det. 🙂

Kommentera