Nytt in – makeup!

Igår mötte jag upp min kompis Anna för en middag och bio, vi såg The Lobster, har ni sett den? Man kan inte ens beskriva den filmen med ord haha, väldigt annorlunda film 🙂 Innan vi sågs hade jag lite tid att slå ihjäl så jag passade på att gå in till en av mina favoritbutiker i Stockholm – &other stories. Älskar den butiken och kommer alltid ut med en påse eller två när jag går ut därifrån 😉

Dom har även en underbar skönhetsavdelning, jag har ju tipsat om deras nagellack tidigare men denna gång fick dessa två följa med hem och dom går inte till jobbväskan utan till mig själv 🙂

&other stories, makeup, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1006

IMG_1007

&other stories, makeup, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_1009

IMG_1011

 

Hörrni, så himla skoj att ni var så många som gillade och delade mitt förra inlägg om hur  man lagar en krossad puderprodukt! Det gjorde mig glad! 🙂

Kommentera