Spraymålat ett bord!

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter härliga 4 veckors ledighet! Så skoj att många av er uppskattade inläggen som inte var skönhetsrelaterade utan mera från mitt privata liv 🙂 Nu måste ni vara trötta på att se mig på bild haha!

På semestern så köpte jag ett svart bord på Majas Café som jag skrev om på bloggen.

DIY bord, femme.dalnix.se/kickiburman, inredning,

 

Jag ville ha detta vitt så jag köpte färg och sprayade om det till vitt 🙂

DIY bord, femme.dalnix.se/kickiburman, inredning,

 

Dekorerat och klart 🙂 Visst blev det fint! Måste bara köpa en miniblomma att ha i den lilla krukan 🙂 Jag har en massa små vaser hemma med snittblommor i – tycker det är så hemtrevligt. Har sökt en stor kaktus länge att kunna ha hemma och äntligen hittade jag en jag gillade 🙂

DIY bord, femme.dalnix.se/kickiburman, inredning,

DIY bord, femme.dalnix.se/kickiburman, inredning,

Jag är ju även utbildad dekoratör så inredning ligger mig varmt om hjärtat 🙂

 

Ha en härlig söndag ♥ Kram!

 

4 reaktioner på ”Spraymålat ett bord!

 1. Gud vad fint. Måste bara hitta ett sådant bord o det du ställt på precis min stil urtjusigt. Är det Panduro färg o ska man förbehandla. Jag kan göra det i källaren o sätta tidningar under. Alltså det var verkligen fint det du gjort.

  • Tusen tack!

   Jag använde en sprayfärg för att undvika ränder som det lätt kan bli med pensel men det beror på vilket material du ska måla/spraya 🙂 Jag behövde inte förbehandla mitt bord utan sprayade direkt på bordet. 🙂

   Kram!

 2. Åh så fint bord! Vet du om det är möjligt att få tag på bordet på annat håll, om du vet märket? Vill ha Kram på dig!

  • Hej hej!

   Åh tyvärr vet jag inte vad det var för märke, hittar inget på bordet. Men kolla där dom säljer blombord jag skulle tippa på att det finns liknande om inte annat på sådana ställen 🙂 Lycka till!

   Kram!!

Kommentera