10 reaktioner på ”Video – Makeup tutorial!

  1. Tack får råden. Men innan jag samlade till långt hår o gick till frissan oftare tänkte jag alltid när dom var färdiga å om jag haft snygga glas ögon.O frissan sa jag ska ha typ ovala i har jättedålig syn så det blir dyrt med glas ögon o kan ej köpa några ofta. Men nu jag fått ärva o ska unna mej super fina glasögon inte i stor modell o sen en bra frisör det blir kul.

      • Ja man ska unna sej lite. J säger alltid till kompisar att om du verkligen vill köpa tex en ny väska gör det tiden går så snabbt o sånt gör livet lite roligare. Tycker du har en toppen blogg o du är så trevlig ha en fortsatt fin augusti.

  2. Hej, jättesnygg sminkning! En liten vädjan: du skulle inte orka typ lista produkterna som finns i videon? Det är så svårt att uppfatta när hon nämer märken som man aldrig hört innan Nyx lyckades jag förstå…

Kommentera