Elektrisk fotfil!

I bland blir man så glad när man hittar garderobsfynd man har glömt bort att man har 🙂 Lika glad blir jag när jag hittar saker i mitt smink/press skåp som jag har glömt bort att jag har haha. Denna fotfil är ju helt fantastisk ifrån Scholl, den hittade jag innan semestern när jag höll på att rensa och den har blivit väl använd hela sommaren och jag kommer fortsätta använda denna pärla.

Emellanåt så använder jag även exfolierings sockar för att få babylena fötter 🙂 Hur tar du hand om dina fötter?

Scholl Velvet Smooth elektriska fotfil! Två tummar upp!

Scholl Velvet Smooth elektriska fotfil, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman

4 reaktioner på ”Elektrisk fotfil!

  1. Har varit skeptisk till den fotfilen, vet inte varför riktigt – har liksom fått för mig att den ”tar” för mycket? Men den är okej alltså…?

    • Jag tycker den är toppen, tryck inte för hårt, håll med lätt hand och ha den i rörelse hela tiden. Den har olika kraftiga filhuvuden så använd den som är minst kraftig 🙂

    • Jag skulle snarare säga att den tar för lite. Jag gick tillbaka till en gammal hederlig fotfil efter några gånger.

      • Även den grövsta filen? Hmm, konstigt men va bra att du gillar de vanliga fotfilarna 🙂 Har du testat exfolierings strumpor?

Kommentera