Hairstyle – Steg för steg!

Titta sån fin frisyr jag hittade på nätet! 🙂 Lätt att göra och en snygg frisyr som passar ypperligt när du vill ha en uppsättning som du snabbt kan slänga upp själv. Preppa håret med saltvattenspray så du får ”grepp”. Locka gärna håret innan så blir det mera följsamt.

Lycka till!

updo, uppsättning, bröllopshår, femme.dalnix.se/kickiburman

3 reaktioner på ”Hairstyle – Steg för steg!

 1. Hej igen. Du verkar duktig på hår. Jag har haft långt hår länge. Det är mellantjockt o jag vill göra något nytt. Förut tonade jag hemma o det blev bra men nu finns det nästan bara färgningar. Har cendre med lite rött i naturligt. Jag kan tänka mej klippa av ca 10 centimeter. Kan man få det fixat av frisör om man tex vill slinga skulle vilja ha lite blonda o ljust röda slingor. Har ingen frisör nu hon slutade för länge sedan. Vet du någon bra frisör hur hittar man en som vet hur modet är Ang frisyrer. Svårt tycker jag. Behöver även nya tuffare glasögon ja jag vill fräscha upp mej. Är det kanske bäst o köpa glasögon först o sen gå till en frisör. Ursäkta fina du om det var många frågor men jag har förstått du har stor kunskap o är duktig på det du gör. Mvh maria kramis.

  • Hej hej!

   Du får ställa hur många frågor du vill 🙂

   Jag tycker du ska gå till Corinn and friends, Björn Axen, Creative Headz eller Sturegatan 26 där är dom jätteduktiga! Fråga när du beställer klipptid hur dom tycker angående glasögonen, kanske det är roligare att fixa frisyr först och sen välja glasögon efter det men kolla med personen som ska klippa dig hur hon/han tycker är bäst. 🙂

   Ja det kan kännas lite svårt med frisyrer, det är lätt att man fastnar i samma gamla, det är bra att förnya sig lite och ibland kanske man inte behöver klippa av hela håret för att få en ny stil, det kanske räcker att klippa igenom det och forma om det lite, klippa upp det eller skära ur det beroende på vad man har för hår/frisyr 🙂

   Kram!!

 2. Vill tillägga att för om åren permanenta i håret det blev jättefina lockar men håret vart jättekort. Tog ju tid tills det växte ut o då var även permanent en fin. Men jag vill inte ha så kort igen. Drömmen vore om man kunde permanenta håret långt. Ny flätar jag det men saknar ändå riktiga lockar. ja det är mycket o tänka på innan man ändrar ett hår lan sparat i flera år mvh maria.

Kommentera