Sol sol strålande sol!

Nu har jag en vecka kvar av min semester innan jag åker hem till Stockholm och börjar jobba igen 🙂 Jag längtar ju efter mina penslar och att få sminka 🙂 Fast i slutet på Augusti åker jag en sväng till Palma på en minisemester, det ska ju inte bli fy skam det heller hehe!

Men vilket härligt sommarväder vi fick denna sommar! (Som INTE är över än) 😉

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

Det blev stop på min morgonrunda häromdagen – trafikkaos landet style haha!

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

Var tvungen att testa om jag fortfarande kan stå på händer och det kunde jag ju 🙂 Är så sugen att börja med yoga i höst, tror jag skulle må bra av det i kombination med styrketräningen och löpningen!

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

I går åkte vi in till Hudiksvall för att köpa mera böcker haha, plöjer böcker på löpande band 🙂 Det blev några fler med Sara Sarenbrant och jag köpte även två böcker av Ninni Schulman (som jag fick tips om här på bloggen, tack för det) 🙂

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

IMG_0791

Hann även med både fika och svalkande mjukglass hehe!

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

IMG_0807

Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman, Hälsingland, semester

IMG_0826

Ha en härlig lördag! Vad gör ni idag?

Nu ska jag snöra på mig skorna och ge mig ut på en runda med podd i öronen 🙂

Kram!! ♥

Kommentera