Underbart hudvårdsmärke – Beauté Pacifique!

När jag åkte till landet så tog jag med mig ett gäng produkter som jag inte har hunnit testa ordentligt än och ett av dessa märken var Beauté Pacifique och OMG vilka härliga produkter! Min hud bugar och bockar 🙂

Denna pärla använder jag morgon och kväll – ett ansiktsvatten som känns som silke och är anpassad för torr och känslig hud. Beauté Pacifique Enriched Toner.

Beauté Pacifique enriched toner, hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Krämigt och milt ansiktsvatten utan alkohol för en torr och känslig hud. Lämnar huden frisk med en fräsch finish. Är irritationsdämpande tack vare högt innehåll av Aleo Vera. Ger en ren och frisk känsla. Kan även användas runt ögonen.

 

Smörjer in ansiktet med denna kräm – Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Creme!

Enriched Moisturizing Creme, Dry Skin, fuktbomb, Beauté Pacifique, femme.dalnix.se/kickiburman, hudvård

Produktinfo: En intensivt och långtidsverkande fuktkräm med Squalane, vitamin C och E, speciellt utvecklad för torr och känslig hud. Kan användas som både dag- och nattkräm, eller i kombination med en anti-age produkt. Applicera krämen efter rengöring av ansikte och hals. Vid behandling med anti-age produkt, vänta några minuter och applicera därefter fuktkrämen ovanpå.

 

Som ni vet så älskar ju jag fukt, massa fukt till huden så jag använder alltid ett fuktserum under min ansiktskräm för att verkligen boosta huden. Denna har snabbt seglat upp till topp 3 av serum 🙂 Beauté Pacificue Submersive Serum Paradoxe.

Serum, femme.dalnix.se/kickiburman, Beauté Pacifique

Produktinfo: En anti-age produkt för ansiktet baserat på de två aktiva ingredienserna Resveratrol och Procyanidin. Dessa två starkt anti-oxidativa substanser har både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper. Både ämnena har helt nya åldersförebyggande egenskaper i och med att de har förmågan att förlänga cellers liv och därmed försena åldringsprocessen. Produkten verkar lugnande på rodnad hud och på rosacea liknande hudtillstånd.

Serum Paradoxe innehåller även squalane olja som har en otrolig mjukgörande effekt. Oljan jämnar ut hudens ojämnheter och lämnar hudytan slät utan synliga porer och är därför en perfekt primer för en lyckad make-up.

Detta serum ger ett superfint lyster till huden!

 

 

Pressutskick

 

 

Kommentera