Fina fötter – ja tack!

Någonting som jag är noga med är att ha fina fötter, även om jag är på landet. Denna pärla från Exuviance har hjälp mig att hålla fötterna fina hela sommaren (som är långt ifrån slut) 🙂

 

Exuviance Heel and Elbow Dry Skin Repair

Exuviance heel and elbow kräm, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: En mycket effektiv creme speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud, framför allt på utsatta områden som fötter, händer och armbågar. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare. Denna avancerade creme innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA-syra samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr och även sprucken hud. Formulan är parfymfri och passar även den mest känsliga huden.

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Fina fötter – ja tack!

 1. Hej fina du. Har du varit på Sephora jag bor ju i Stockholm men har inte varit där. Vill köpa lite från too Faced o hört dom har märket. Har heller inte varit på gallerian mall of Scandinavia. Har hört dom har några smink affärer har du varit där. Annars har nog åhlens city bra utbud mvh maria.

  • Hej hej!

   Jag är på Sephora flera gånger i månaden och shoppar, tycker verkligen du ska ta ett besök dit 🙂 Mall of Scandinavia är också värt ett besök, finns många bra sminkbutiker där 🙂

   Åhlens City har mycket bra märken, dom har ju även NYX nu, älskar deras läpprodukter!

   Kram kram!!

Kommentera