Sol, träning och lata dagar!

När man inte har koll på veckodagarna längre utan alla dagar bara flyter ihop ja då vet man att man har slappnat av och är i semesterläge 🙂 Härlig känsla! Dagarna flyter på och vi njuter av solen ♥ samtidigt som vi jobbar här på gården med lite renoveringar.

Börjar morgonen med ett pass på detta,  ja jag vet, jag är inte klok som har ett löpband på landet när man kan springa utomhus i härliga miljöer men jag tycker det är lättare att träna intervallpass på löpband än utomhus 🙂 Löpbandet står i ett rum som ska renoveras 🙂

Löpband, femme.dalnix.se/kickiburman, träning, intervaller

Men med öppet fönster och denna utsikt kan jag låtsas att jag springer utomhus haha, jag hör till och med korna där i hagen nedanför 🙂

IMG_0571

Njuter av bären som finns nu, vilket bra bärår det är i år, såå gott! Perfekt att mumsa på 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, hälsingland, enånger

IMG_0562

 

Ligger i hängmattan emellanåt och lyssnar på Sommarpratarna och läser min bok – Tiggaren av Sofie Sarenbrant, jag har läst alla hennes böcker, älskar dom!

Tiggaren, Sofie Sarenbrant, Citronpasta med lax, hängmatta, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_0566

 

Nu ska vi käka lite middag, jag lagade denna citronpasta med lax som jag hoppas alla ska gilla 🙂 IMG_0572

 

Hoppas ni har det fint och får njuta av lite ledighet och sol ♥

Kram kram!!

2 reaktioner på ”Sol, träning och lata dagar!

  1. Ja i Stockholm är det toppen väder. Svimma inte av nu a@ v den här dumma frågan men visst är det viktigt med ansiktskräm innan tex puder eller foundation?? Jag slarvat men vill göra rätt. ska man ha kräm eller serum tycker apoteket har bra krämer kramis från maria.

    • Det finns inga dumma frågor 🙂 Exakt, du använder först din hudvårdsrutin med allt vad det innebär – serum, ansiktskräm, ögonkräm etc och efter detta lägger du din makeup! Du ”ska” använda både serum och ansiktskräm. Först applicerar du ditt serum och efter detta din ansiktskräm 🙂 Kram kram!

Kommentera