Gissa filmen!

Vilken himla natt jag har haft, vaknade upp vid midnatt av ett migränanfall och var vaken hela natten av detta, klev upp, åt lite frukost i morse och gick och la mig igen – sov då till lunch.. Nu är det lite bättre men har som en betongkeps på mig känns det som och det gör fortfarande ont i skallen. Någon av er som brukar få migrän? Vad kan man göra för att motverka detta? Kan det vara för att jag har gått på semester och kroppen slappnar av som det kommer?

Nåväl, nu är det dax för mellanmål och jag ääälskar ju vattenmelon 🙂 Vilken film kommer ni att tänka på när ni ser bilden? 🙂 ”I carried a watermelon”? Haha – en favoritfilm för min del! 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman

 

Kram på er!

6 reaktioner på ”Gissa filmen!

 1. Dirty dancing så klart! Första vuxenfilmen jag såg på bio, 11 år gammal… Blev helt såld och köpte soundtracket på kassettband!

  • Haha jaa den är ju lika bra nu som då – tröttnar aldrig på varken filmen eller musiken 🙂

 2. Ja har haft det flera år o tar tabletter. Absolut att det kommer när man går på semester. Varmt bad är bra man slappnar av. Mitt kommer från från spänd nacke sedan jag gör övningar för nacken är det bättre. Ha en fin semester.

 3. Mörkt och kallt + Imigran nässpray (receptfri på Apoteket)- nu har jag blivit bättre på att känna när ett migränanfall är inkommande och nu vet jag att det här låter sååå udda, men..det funkar. Jag dricker en burk med Pepsi, vanligt Pepsi, inte Pepsi Max/Light – utan vanlig Pepsi. Bara drick den, bortse från socker å gud vet vad..Funkar inte alltid, men ögonbrynshöjande ofta! Varför Pepsi och inte Cola, har inte en blekaste – får gå till samlingen ”det är bara så” 🙂
  Håller man sen efter med ett bra vattenintag, regelbunden massage och träning – så är anfallen mer sällsynta..

  • Tusen tack!!

   Då ska jag köpa ett gäng Pepsi och nässprayen idag 🙂

   Kram kram ♥

Kommentera