Nyhet! MAC FASHION PAC!

Nyhet ifrån MAC!

MAC har släppt en ny kollektion som heter MAC FASHION PAC!

”For those who don’t follow trends, but make and break them…we salute you. Let’s lead the way with the next wave of front row-worthy hues. Fuchsia, violet, emerald, deepest plum, midnight: Capture the charisma of couture’s most sumptuous fantasies, then create our own. Regal nails and jewel-tipped lips bring a lavish finishing touch. Ready to wear…any way you dare! So be a doll, show us how — the fashion pack is always in the know.”

MAC Fashion pack, femme.dalnix.se/kickiburman Skärmavbild 2016-07-03 kl. 19.53.00 Skärmavbild 2016-07-03 kl. 19.53.23

Jag fick hem ett pressprov från kollektionen, ett av läppstiften som ser ut såhär!

blogg.kickimakeupartist.se, mac fashion pack

IMG_0290

IMG_0291

 

Fint! Eller hur? Ser fram emot att klämma och känna på övriga kollektionen också 🙂

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Nyhet! MAC FASHION PAC!

 1. Hej!
  Jag undrar om du kan tipsa om någon bra concealer som täcker rödheter i huden som cuperoser.

  Med vänlig hälsning Charlotte

  • Hej hej!

   Jag gillar MACs concealer, dom har så många olika konsistenser och täckningsgrad på sina olika, bäst är att gå till en MAC disk och få hjälp med vilken som passar dig av deras sortiment och hur du ska applicera concealern för bäst resultat! Viktigt att använda rätt typ av pensel också!

   Kram Kicki

Kommentera