New in – drömskon!

Att materiella ting kan bringa sån lycka! Dessa sneakers har jag haft ögonen på ett tag på nätet, ”släpps snart” stod det överallt men inget specifikt datum. Men häromdagen när jag skulle möta upp kompisar för en middag så var jag 5 minuter tidig och skobutiken låt mitt över gatan så jag rusade in en snabbis för att kolla om dom hade kommit in och där var dom, uppackade samma dag! 🙂

Adidas Gazelle

Adidas Gazelle sneaker, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Innan jag utbildade mig till makeupartist så jobbade jag som butikschef i en skobutik och kärleken till skor kommer nog alltid finnas där 🙂

 

 

 

6 reaktioner på ”New in – drömskon!

 1. Wow! Verkligen en drömsko!!!

  Bästa Kicki, kan du tipsa om en bra täckande foundation? Jag har så mkt fräknar och ytliga blodkärl som inte riktigt döljs av den jag har nu, ibland vill man ju täcka lite mer 🙂

  Kram!

  • Hej fina!

   Ja visst är den snygg 🙂 Törs knappt använda den haha!

   Testa att använda din egna foundation och täck ojämnheter med concealer i stället om du inte inte vill ha för täckande under sommaren men annars kan du kolla in Diorskin Star, By Terry har bra täckande foundation som jag använder på många jobb, dom kostar en del men är väldigt dryga och räcker länge. Clarins har också bra täckande foundation. Var noga med att testa ordentligt för en del oxiderar efter ett tag dvs dom blir mörkare efter ett tag på huden 🙂 Makeup Forever har en toppen HD foundation som täcker fint. NARS, Luminous Weightless Foundation är toppen även den. 🙂

   Ja det finns en hel del bra 🙂 Om du känner att den blir för tjock kan du alltid blanda ut den lite med din hudkräm så blir den lite tunnare.

   Kram kram!!

 2. Det här är roligt. Ska nämligen köpa lika men svart vita älskar modellen ja den är nätt men ändå en sneakers bra smak ha det fint.

  • Ja det är en toppenmodell 🙂 Va skoj att vi gillar samma sko! 🙂 Kram!!

Kommentera