Jobb på TV4 med Anna Brolin, Olof Lundh och Hanna Marklund!

God morgon! 🙂

Hoppas ni har sovit gott, själv är jag uppe med tuppen idag – har tvättstugan nu på morgonen, sen måste jag springa till kemtvätten och hämta mitt sofföverdrag som har fått sig en uppfräschning samt ett par skor som blivit omklackade.

Efter pysslet på morgonen är det dax för jobb. Då ska jag till ett företag som spelar in en film som ska visas internt bara 🙂 Var på samma företag igår innan jag brassade mot TV4 för jobb med Anna Brolin, Olof Lundh och Hanna Marklund!

Såhär blev Anna igår 🙂

Anna Brolin, Fotbolls EM, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman, olof lundh, Hanna Marklund, TV4

Anna Brolin, Fotbolls EM, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman, olof lundh, Hanna Marklund, TV4

 

MC DREAMY – Olof Lundh hade med sig en sommarpresent till mig som jag ser fram emot att läsa 🙂

Anna Brolin, Fotbolls EM, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman, olof lundh, Hanna Marklund, TV4

IMG_0378

 

Fin hälsning 🙂 Kicki – sminkets Zlatan! Hahaha! IMG_0379

 

Ikväll ska jag ut och käka på Supper med några kompisar – det ser jag fram emot! 🙂 Om ni är i Stockholm, Åre eller Visby så MÅSTE ni testa Supper, sååå himla god mat och supertrevlig personal! Top 3 restaurang i Stockholm för min del 🙂

Kram kram ♥

PS. Om ni gillar min blogg så får ni så jättegärna dela den på era sociala medier och tipsa era kompisar om den, vore så skoj om ännu flera hittade hit! ♥

Kommentera