Exuviance Ultra Restorative Creme – min favorit till ansiktet!

Som skönhetsbloggare så ingår det ju att testa en hel del produkter, vissa är toppen andra är mindre bra MEN när en produkt tar slut och man klipper upp tuben för att febrilt försöka få ut de sista dropparna ja då vet man att det är en winner 🙂 Denna ansiktskräm från Exuviance är just en sån produkt – en winner!

Nu är det inte många droppar kvar på min älskade dagkräm från Exuviance! Fullkomligt älskar denna!! Min hud har blivit sååå mycket bättre sen jag började använda produkter från detta märke.

Denna kräm passar till dig som har keratosis pilaris, känslig hy, rosacea, torrhy!

Exuviance Ultra Restorative Creme, torr hud, hudkräm, ansiktskräm, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Denna avancerade anti-aging creme innehåller åtta procent glukonolakton och fyra procent laktobionisk syra båda patenterade polihydroxisyror (PHA) med egenskaper som fördröjer hyns åldrande samt även fungerar antioxiderande och återfuktande. Cremen gör att hud som skadats av solen känns och ger intryck av att vara lenare, sundare, yngre och mer strålande.

Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton. Cremens unika kombination av PHA:er gör att den får alla AHA-cremens fördelar, samtidigt som den är mild mot huden och är lämplig för alla hudtyper. Denna ultramjukgörande kräm kan användas såväl dag- som nattetid och ger långvarig återfuktning. Den unika kombinationen av PHA:er och mjukgörande och hudvårdande ämnen gör torr hud mjuk samtidigt som den får skydd, bekämpar de synliga tecknen på åldrande, som fina linjer, rynkor och pigmentförändringar (åldersfläckar) samt  utjämnar solskador.

 

 

 

Kommentera