Som ett glas vatten för huden!

Fuktbomb delux! Åh så jag älskar denna produkt ifrån Dermalogica som är en riktig fuktbomb! Min förra hade tagit slut så jag köpte en ny som jag ska ha i sommar då huden vill ha mycket fukt! 🙂 Jag använder denna som en mask över natten några gånger i veckan. Dermalogica Skin Hydrating Masque!

Dermalogica, skin hydrating masque, fuktbomb, ansiktsmask, fuktmask, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Produktinfo: En oljefri fuktmask som ger nytt liv åt trött, fuktfattig hy. Spänsten återställs med en lugnande, återfuktande blandning av fräken, humle och pomerans. Idealisk som svullnadsdämpande ögonmask.

• Återfuktar en stram, fuktfattig hy. Reducerar fina torrhetslinjer och återställer spänst.
• Antioxidanter reparerar skador orsakade av fria radikaler.
• Växtextrakt dämpar och lugnar huden.

Användning: En till tre gånger i veckan. Applicera ett mellantjockt lager på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage. Låt verka i 10-15 minuter. Avlägsna med ljummet vatten.  Masken går utmärkt att sova med 2-3 ggr/v för en intensiv fuktgivande behandling.

 

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

8 reaktioner på ”Som ett glas vatten för huden!

 1. Har du tips på nåt liknande åt en fetfattig hy? Fukt biter inte på min torrhet.

   • Törs man svara på det? Hehe..En fet kräm samt ögonkräm från Nuxe. Ibland har jag en olja under också.
    Provat lite olika sk fuktgivare från bl a Paulas Choice, Clinique, Embryolisse, Bioderma och en gång hade jag även nån från Dermalogica.

   • Om du är så torr känns det som om du har fel anpassad hudvård. Peelar du ansiktet? Hur länge använder du samma ansiktskräm innan du byter? Är du säker på att det är feta krämer du behöver och inte mera fuktgivande?

   • Jag peelar, men inte så ofta(har perioral dermatit).
    Har haft fuktgivande hudvård och jag får panik om vintern då. Hela fejset skriker, stramar och kliar.
    Har läst att man kan vara mer fettfattig än fuktfattig, men får ta en vända till och prova fukt kanske.

   • För att få bukt på detta skulle jag tipsa dig att gå till en hudterapeut som får kolla på det och skräddarsy en hudvårdsrutin anpassad efter dig så du slipper lägga ut en massa pengar på hudvård som inte funkar för dig. Hoppas verkligen du får bukt på detta ♥

 2. Jag har besökt terapeuter och alla vill ge mig fukt och det känns som sagt var inte helt bra, men jag ska ge det en chans till. Tack för svar <3

  • Ja, ge det en chans till tycker jag, det tar ett tag för huden att vänja sig och anpassa sig efter produkterna. Gå till en duktig hudterapeut och följ hens råd, dom är ju trots allt utbildade och kan det dom pratar om. All lycka till ♥

Kommentera