R+CO!

R+Co är en serie produkter fyllda av erfarenhet och attityd, utvecklade av världens mest kunniga och banbrytande frisörer. Alla produkter är fria från parabener och sulfater. Dessutom är de vegetariska och glutenfria och utvecklas helt utan tester på djur.
Tack vare sin höga kvalitet, coola förpackning och över 4 miljarder visningar i sociala media 2015 är R+Co idag den snabbast växande hårvårdsserien i USA.

Jag fick hem detta schampo och balsam som jag ser fram emot att testa! R+Co Dallas Thickening schampo och balsam! Återkommer med recension!

blogg.kickimakeupartist.se R+CO

 

Pressutskick

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

2 reaktioner på ”R+CO!

  1. Ser fram emot en recension. Vill ju helst ha så naturliga produkter som helst men hur funkar schampon fria från sulfatet när man vill kunna styla håret? Tycker det kan vara en svår avvägning det där.

    • Jag använder många Kevin Murphy produkter som är sulfatfria och älskar dom så jag tror och hoppas dessa är lika bra! Personligen så använder jag alltid stylingprodukter efter en hårtvätt, dels värmeskydd men även andra så att enbart tvätta håret räcker inte som grund för styling för mig 🙂

Kommentera