Perfekta hårsnoddar!

Om jag har haft mitt hår utsläppt under dagen så sätter jag alltid upp det i en knut så fort jag kommer hem 🙂 Det tråkiga är dock alltid när man släpper ut det och har märken i håret efter hårsnoddarna. MEN nu har jag upptäckt dessa snoddar som finns i flera olika färger samt genomskinliga. Dom lämnar INTE  några märken i håret och är dessutom  skonsamma för håret och ger minimalt slitage. Vad heter dessa snoddar? Jo dom heter Haircuddels och kommer ifrån HH Simonsen!

Jag har sett så otroligt många skönhetsjournalister och folk i branschen som använder dessa snoddar och när alla använder samma produkt så brukar det tyda på att det är en superprodukt 🙂

hair cuddles, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_0126

IMG_0128

Haartilbehoer-1500x750px-HH-Simonsen-Hair-Cuddles

 

 

Pressutskick

 

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

2 reaktioner på ”Perfekta hårsnoddar!

 1. Har likadana som jag köpt på Glitter. Gissar att de är lite billigare än dessa. Om någon vill ha ett budgettips. =)

  Förresten, jag skulle behöva tips på rengöring och krämer för oss med fransförlängning. Har du något bra förslag?

  • Hej hej!

   Där går jag dessvärre bet. Jag har aldrig haft fransförlängning själv och har inte läst på i ämnet men jag skulle kolla med dom som jobbar med fransförlängning om jag vore du, dom har nog bäst koll på vilka produkter som är lämpliga. 🙂

   Kram!

Kommentera