Festlig hårknut på 2 minuter? Såhär gör du!

Hur du lyckas med din hårknut!

Här kommer en bra beskrivning steg för steg som jag för visso har visat er tidigare men den tål att repeteras 🙂

När jag ska göra en festligare hårknut på mina kunder och på mig själv så gör jag alltid en fläta först, det ger ett fint mönster i knuten som ser väldigt välarbetad ut men går att göra på bokstavligen 2 minuter! Jag får alltid så många frågor när jag har denna knut själv, frisyren verkar gillas så håll till godo:

 

 1. Sätt upp håret i en hästsvans där du vill placera knuten.

blogg.kickimakeupartist.se, hårknut, hårknut med fläta, bun, festlig hårknut, how to, tutorial hairstyle, easy updo, updo, upsättning, lätt uppsättning, bröllopsfrisyr

 

2. Addera en valfri fläta, vanlig, fiskbensfläta, repfläta eller någon annan fin fläta 🙂 Jag valde repflätan.

IMG_7033

 

3. Snurra runt och fäst fast med hårnålar.

IMG_7035

 

4. Klart 🙂

 

IMG_7038

 

Du kan alltid dra i flätan innan du sätter upp den om du vill ha en lösare frisyr men just denna ville jag visa hur du får ett fint mönster i flätan 🙂

2 reaktioner på ”Festlig hårknut på 2 minuter? Såhär gör du!

 1. Vilken fin hårknut! Det är så roligt med all inspiration du delar med dig av 🙂 I ett tidigare inlägg hade du stylat ditt hår/fått dit hår stylat med en locktång från GHD. De har ju lite olika tänger, därför undrar jag vilken du skulle rekommendera/vilken du själv använder? Tack på förhand! 🙂

  • Hej hej!

   Åh va glad jag blir, tusen tack!!

   Jag använder mig av alla GHDs tänger haha men om du söker på GHD i min blogg så kommer alla inläggen upp och du kan se skillnaden på lockarna och välja den som passar dig bäst! 🙂 Det är ju lite beroende på vad för typ av lockar du är ute efter 🙂

   Kram kram!

Kommentera