The Wet Brush!

Hur fin är inte denna hårborste – The Wet Brush från HH Simonsen 🙂 Detta är den mest säljande hårborsten i USA, den finns i flera olika färger!

the wet brush, hh simonsen, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_0123

IMG_0124

Produktinfo: Succéborsten passar alla hårtyper och klarar av att reda ut grova och bångstyriga hår utan smärtsamma borstdrag. Borsten kan dessutom användas på både torrt och vått hår. IntelliFlex-tekniken innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av “ryck” samt slitage och du slipper ömmande hårbottnar, kluvna toppar och håravfall. Wet Brush kan användas på extensions och peruker.

 

Pressutskick

 

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

Kommentera