Tid med familjen!

Ett icke skönhetsrelaterat inlägg!

Igår morse satte jag mig på tåget för att åka upp till norr och spendera några dagar med familjen! Underbart! Min lillebror har ju tre småtjejer som jag saknar så jag går sönder varje dag men äntligen fick jag träffa dom på riktigt igen ♥ Vi pratar via Face-Time varje dag men inget slår att få ses in real life såklart 🙂 Elsa fyller 3år den sista augusti och sen har dom tvillingar som fyller 1år i sommar, dom har fullt upp med andra ord 🙂

Det första Elsa sa när vi sågs igår var – Kan du måla mina naglar? 🙂 Såklart jag kan! Så nu har hon nylackade naglar på både händer och fötter! Färgen? Rosa såklart 🙂 Sååå stolt är hon och hon är såå tjusig som hon säger själv.

Största idolen är Pippi Långstrump och det råder det inga tvivel om då hon gick omkring såhär hela dagen idag haha 🙂

Norra Berget, Sundsvall, Pippi Långstrump, femme.dalnix.se/kickiburman

Norra Berget, Sundsvall, Pippi Långstrump, femme.dalnix.se/kickiburman

Norra Berget, Sundsvall, Pippi Långstrump, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Jag och min bror ♥ En klippa med hjärta av guld!

Norra Berget, Sundsvall, Pippi Långstrump, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni har en fin helg!

Kram!

Kommentera