Nytt från MAC!

Den 8 juni släpptes ett nytt samarbete med MAC Cosmetics, denna gång är det den kinesiska modedesignern Chris Chang som har fått låtit fantasin flöda. Underbara produkter, färger och förpackningar 🙂

 

Jag fick hem dessa två produkter i ett pressutskick, älskar dom!

MAC x Chris Chang, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Läppstift: Finns i 5 färger. Denna heter DDDevilish.

Pris: 205kr.

IMG_9490

IMG_9491

 

Här kan ni se alla 5 färger! Underbara, eller hur? 🙂

Skärmavbild 2016-06-10 kl. 10.30.14

 

Cream Colour Base: Finns i 3 färger. Denna heter Peony Pavillion.

Pris: 205kr

IMG_9492

IMG_9493

IMG_9494

IMG_9495

 

Här är de 3 färgerna.

Skärmavbild 2016-06-10 kl. 10.35.58

 

 

Pressutskick

 

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

4 reaktioner på ”Nytt från MAC!

 1. Tack för massor av inspiration och bra tips! Jag har hittat flera nya favoriter genom din blogg. Just nu är jag på jakt efter en bra inpackning till mitt sommartorra hår och hoppas på din hjälp! Jag har tidigare haft Joico K-Pak, men min hårbotten tycker att den är alldeles för tuff just nu. Kliar som en besatt ?

  • Åh så himla glad jag blir!! Tusen tack fina du!! 🙂

   Jag har tipsat om två superprodukter för just torr och irriterad torrbotten, en från Björn Axén och en från ACO, gel som du masserar in i hårbotten. Sök på torr hårbotten i min sökruta 🙂

   Vad använder du för schampo och balsam nu?

   Kram!!

 2. Gelén från ACO har jag och använder ofta, den är superbra! Just nu använder jag Matrix sleek look som schampo och balsam. Borde jag byta? Någon bra inpackning som komplement?

  Hittade du förresten något snyggt bakvänt hårband i LA?

  • Om problemen tillkom när du började använda schampot och balsam bör du byta annars adderar du bara en inpackning och ser om det hjälper. Inpackningen lägger du innan balsam! Det finns många superbra hårinpackningar som tillför fukt. Jag brukar använda en från Moroccanoil som jag gillar. Visst använder du även värmeskydd innan du använder värmeverktyg i håret?

   Tyvärr så glömde jag heeeelt bort att titta efter hårband, det var för mycket på agendan när jag var där haha!

   Kram!

Kommentera