Nylackat!

Nylackade naglar inför veckan – hittade detta fina lack från Lumene i butik häromdagen, om jag inte minns helt fel så är den ifrån sommarkollektionen. Älskar färgen! 🙂 Lumene Gel Effect nummer 06 Waves!

Jag har testat många nagellack i olika prisklasser men jag måste säga att dessa lack från Lumene är i toppklass, dom håller längre på naglarna än många dyra lack!

Lumene, femme.dalnix.se/kickiburman, nagellack, gellack

Lumene gel effekt, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Lumene Gel Effect, femme.dalnix.se/kickiburman, kicki Burman Makeupartist

 

PS. Ni får jättegärna dela mina inlägg så flera hittar till min blogg! Jag skulle uppskatta det jättemycket ♥

2 reaktioner på ”Nylackat!

 1. Jättefin somrig färg! Är lite nyfiken på att veta hur Essiegellacket höll? Är så sugen på den färgen du provade men sliter så mycket på nagellacket när jag jobbar i trädgården att det sällan är värt att måla nagellack annat än på vintern! Tack för alla bra tips du delar med dig av!

  • Hej!

   Tusen tack för din fina kommentar, blir så himla glad att höra att bloggen uppskattas 🙂

   Den sitter jättebra, jag tvättar och spritar händerna flera gånger om dagen och det håller bättre en många dyra lack. Tänk på att ta en tvättad torr nagel när du lackar så håller lacket bättre så det inte är ”fett” på nageln. Är dessutom toppen att använda över och underlack fast det slarvar jag alltid med själv haha.

   Kram!

Kommentera