Nyheter från Apoliva Argan & Almond!

Två härliga nyheter från Apoliva: Apoliva Argan & Almond Duschgel samt Apoliva Argan & Almind Badolja. Doftar ljuvligt 🙂

apoliva, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo Duschgel: Apoliva Argan & Almond Duschgel är en klar duschgel som innehåller argan, mandel och honungsextrakt. Mandelolja mjukgör huden och honung vårdar samt ger huden fin lyster. Duschgelen rengör huden skonsamt och dess härliga konsistens och doft gör kroppen ren, mjuk och väldoftande.

Pris: 59kr

 

Produktinfo Badolja: Apoliva Argan & Almond Badolja är en återfuktande badolja som innehåller argan, mandel och aprikosolja. Den unika kombinationen av de vegetabiliska oljorna fungerar både rengörande och mjukgörande. Häll i två matskedar när du tappar upp ett bad och badoljan löser sig snabbt i det varma vattnet.

Pris: 89kr

 

Pressutskick

4 reaktioner på ”Nyheter från Apoliva Argan & Almond!

 1. Låter härligt o bra pris ja nu blir det till o köpa dom. Jag tänkte fråga dej vad tycker du om bloggare som aldrig svarar på frågor. Jag menar såklart dom inte kan svara på allt men finns några som aldrig hör av sej. Jag tycker inte det är ok o göra så jämnt mvh maria.

  • Toppenbra pris! 🙂

   Svår fråga, jag vill inte lägga någon värdering i vad som är rätt eller fel ang hur mycket/ofta man hinner svara. Alla bloggare får göra som dom själv vill och tycker dom har tid med. Jag kan bara utgå från mig själv och jag ser till att svara alla 🙂

   Vänligen Kicki

   • Ja det är fint du svarar. Ok men jag skulle aldrig kunna ha en blogg o strunta i och svara. Många har det som jobb o jag vet inget annat jobb där man skulle strunta i en fråga. Så jag hoppar över dom bloggarna till sådana som bryr sej mvh maria.

   • Det glädjer mig att det uppskattas när jag svarar på allt 🙂 Tack!

Kommentera