Matbloggare? Glutenfri pizza och pannbiff i tomatsås!

När jag ser dessa bilder så inser jag att jag aldrig kommer bli någon matbloggare haha. Det smakar bättre än det ser ut – det lovar jag 🙂

Förbereder lite matlådor då jag har långa jobbdagar framför mig!

Först ut – Glutenfri pizza! Förgräddade pizzabotten i 10 minuter. Jag toppade den med lite allt möjligt, tog det som fanns i kylen typ 🙂 Började med att göra en  tomatsås på tomatpurè, passerade tomater och kryddor. La sedan på grillad kyckling, lök, champinjoner, prosciutto, mozzarella ost, ananas och pizzakrydda. Pizzabotten gjord på mandelmjöl, ost och ägg.

Glutenfri pizza, recept, lättlagad pizza, hembakad pizza, glutenfritt

IMG_0072

 

Sen gjorde jag Pannbiff i tomatgräddsås som jag tänkte äta med någon form av pasta 🙂

pannbiff i tomatsås, recept köttfärs, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Hur ser eran vardagsmat ut? Jag äter lax flera gånger i veckan, tröttnar aldrig haha! Har ni tips på bra vardagsmat?

Kommentera