Favoritpeeling – Exuvinace Triple Microdermabrasion Face Polish!

Hallå där lilla älskling – fullkomligt älskar denna peeling från Exuviance! 🙂 Ni vet ju vid det här laget att jag älskar Exuvinaces hudvårdsprodukter, dom gör verkligen skillnad på min hud! Exuvinace Triple Microdermabrasion Face Polish är en stor favorit!

Exuviance triple microdermabrasion, peeling, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: En trippelverkande exfolierande creme som stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra döda hudceller och ger ny lyster till huden. Regelbunden användning ger en klarare och jämnare hud. Triple Microdermabrasion är en polish i en krämig sammansättning och inte en traditionell scrub. Dess verkan är dock mycket effektiv tack vare de tre olika verksamma och exfolierande teknologierna som kombineras: AHA, papayaenzym och mikrokristaller. Kan användas både i Exuviance klinikbehandling och som hemmaprodukt. Rekommenderas ej till irriterad och extra känslig hud, t ex rosacea.

Används en till två gånger i veckan beroende på behov och hudens tolerans. Ett tunt jämnt lager creme appliceras på fuktat ansikte. Massera lätt i en cirkulär rörelse i ca 30 sekunder. Undvik området runt ögonen och undvik att gnugga. Låt verka i upp till 2 minuter (upp till 1 minut för känslig hud). Skölj noga med ljummet vatten och klappa ansiktet torrt.

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Favoritpeeling – Exuvinace Triple Microdermabrasion Face Polish!

Kommentera