Min hudvårdsrutin på kvällen – favoritprodukter!

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev för ett tag sedan angående min hudvårdsrutin på morgonen? HÄR kan ni läsa om den 🙂 NU har det blivit dax att visa er min hudvårdsrutin på kvällen med mina favoritprodukter just nu.

blogg.kickimakeupartist.se, hudvårdsrutin

 

Om ni vill läsa mera om någon av produkterna så sök på dom i sökrutan så kan ni hitta inlägg där. (Några är på intågande att skrivas om i veckan).

På kvällen är jag väldigt noga med rengöring, peeling och återfuktning!

Jag tvättar ansiktet med några av dessa produkter:

–  Special Cleansing Gel från Dermalogica

– Pure Radiance Cleanser från Akademikliniken.

Hudvårdsrutin på kvällen, femme.dalnix.se/kickiburman, Dermalogica, akademikliniken

 

En gång i veckan använder jag denna borste från Braun för en djuprengörande effekt.

blogg.kickimakeupartist.se, Braun

 

När ansiktet är tvättat så peelar jag det, som ni vet så ääälskar jag peeling, det gör verkligen skillnad på huden. Här har jag en hel del olika som jag varierar mellan, men jag peelar ansiktet 2-3 gånger i veckan. 🙂

ansiktspeeling, femme.dalnix.se/kickiburman

– Triple Microdermabrasion Face Polish från Exuviance

– Gentle Cream Exfoliant från Dermalogica

– Filorga Scrub and Mask

– Phytomer Peeling Vegetal

– Pure Triple Peel Akademikliniken

– Daily Microfoliant från Dermaligica

 

Efter peeling är det dax för rikligt med återfuktning och nu söker jag efter riktiga fuktbomber, nästan alla mina ansiktsmasker är slut för tillfället men denna har jag kvar av och är en riktig klassiker som håller måttet – Multivitamin Power Recovery Masque från Dermalogica. Övriga som jag har använt kan ni hitta via sökrutan 🙂 Ibland sover jag med ansiktsmasken över natten, jag låter den sjunka in ordentligt innan jag lägger mig men sköljer av den i duschen på morgonen. Ansiktsmask lägger jag 3-4 kvällar  i veckan.

Dermalogica, femme.dalnix.se/kickiburman

 

När jag inte sover med ansiktsmask så använder jag serum och nattkräm. Detta är två favoriter på nattserum! Antingen kör jag med Pure Active Serum eller så blir det Pure Repair Night från Akademikliniken. Ibland använder jag samma serum som jag har på dagen också, det beror på hur huden känns och vad den behöver 🙂

serum, nattserum, bästa serum, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Till natten använder jag favoriten från Exuviance Nightlift- älskar den!! Nån gång i månaden använder jag även denna ifrån Dermalogica på natten Super Rich Repair.

Exuviance, Dermalogica, nattkräm, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Även ögonen får lite kärlek i form av denna ögonkräm från Dermalogica – Multivitamin Power Firm! Den håller på att ta slut så jag måste införskaffa en ny ögonkräm, vet inte vilken jag ska köpa dock 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, ögonkräm

 

Ja det var nog allt 🙂 Hur ser eran hudvårdsrutin ut?

 

2 reaktioner på ”Min hudvårdsrutin på kvällen – favoritprodukter!

  1. Ojoj vad många olika produkter… Hur stort badrumsskåp har du?!;) Några verkar toppen, måste testa 🙂

    • Hahaha, ja ett STORT skåp behövs för att få plats med allt 🙂

Kommentera