Jobb med Peter Stormare!

Idag var jag med om ett kärt återseende! Det var 7-8 år sedan vi jobbade tillsammans sist, då var vi på turné tillsammans i två månader, idag var det bara en dags jobb men oj så roligt det var att se honom igen, vem pratar jag om? Jo denna man! 🙂 PETER STORMARE!

Peter Stormare, Swedish Dicks, Viaplay, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman, Kicki Burman Makeupartist

Peter Stormare, Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman

Han är här i stan för att göra lite press inför en ny serie som har premiär i höst på Viaplay. Han och 3 andra skådisar har suttit i en massa intervjuer, fotograferats och intervjuats ännu mera. 🙂 En otroligt härlig dag med en massa härliga människor.

När jag kom hem så snörade jag på mig springskorna och gav mig ut på en PW, har kommit igång bra med träningen nu och det känns sååå bra! Jag kör en bootcamp (sjukt jobbig haha) med D-Flex 2 dagar i veckan och går PW 5 dagar i veckan men jag försöker att få in minst 10.000 steg per dag i vardagsmotion, älskar hjärtappen som finns i Iphonen där man kan hålla koll på stegen 🙂 Stockholm bjuder ju på högsommarvärme så det är så lätt att ta sig ut på en runda 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, PW, träning

Nu måste jag packa upp jobbväskan och tvätta lite penslar 🙂 Ha en fin kväll! Hörrni, jag älskar alla mejl och kommentarer jag får av er, ni skriver så fint om min blogg och det gör mig så himla glad att ni gillar den! ♥ Kram kram!

Kommentera