Nyhet – Suede Matte Crayon från Glominerals!

Häromdagen när jag jobbade på SVT så såg jag att vi hade fått in dessa nyheter ifrån Glominerals, Glominerals Suede Matte Crayon. Så himla fina pennor som ger ett intensivt resultat med en sidenmjuk finish. Använde dessa på alla kvinnor jag sminkade 🙂

Glominerals, glosuede matte crayon, femme.dalnix.se/kickiburman

Spetsen ser lite rolig ut men det är för att vi karvar av en bit med en spatel för användning då vi inte kan använda pennorna direkt på läpparna 🙂

IMG_9450

Produktinfo: Matte på helt nytt sätt. Den nya och väldigt hållbara läppkollektionen från gloMinerals heter Suede Matte Collection och kommer i kraftfulla färger, som ger ett intensivt resultat med en sidenmjuk finish.
Suede Matte Crayon är en tjock läppkrita med inbyggd vässare som ger precision och bekvämlighet i ett och sitter i flera timmar. En touch av pepparmint ger en frisk doft och en kylande effekt.

 

Dessa måste jag köpa och ha i min jobbväska 🙂

EDIT: Ser nu att pennan till vänster i bild inte är samma som övriga, det är alltså de andra som är matta som jag ville hylla 🙂

Kommentera