Beauty Blender!

Hej hej!

Har fyllt upp förrådet med en till beautyblender! Hur klarade man sig utan denna tidigare? 🙂 Kan inte lägga en makeup utan denna magiska svamp.

 

BEAUTYBLENDER

Beauty Blender, femme.dalnix.se/kickiburman

En beautyblender hjälper dig att få ett fantastiskt resultat! Det blir sån himla skillnad. Jag använder den till allt – foundation, concealer, krämrouge – you name it!

Såhär använder du den:

1. Håll den under rinnande vatten så den blir genomblöt.

2. Kläm ur vattnet och upprepa proceduren, detta gör att svampen inte suger åt sig av din foundation lika mycket och att resultatet blir magiskt.

3. Applicera din foundation på svampen eller i ansiktet och sedan duttar du in den i ansiktet, svampen ska liksom studsa i ansiktet så du trycker in produkten och eftersom den är formad som den är så är det lätt att komma åt vid näsvingarna och under ögonen. Du får ett naturligt och jämt resultat av denna teknik – flawless helt enkelt.

4. När du är färdig så sköljer du bara ur den och jag brukar addera lite YES diskmedel för att få den riktigt ren. Det finns även speciella rengöringsmedel för just beautyblender från samma märke som man kan använda. HÄR (adlink) kan ni se några av dessa rengöringsmedel.

 

Tips! När svampen blir blöt så sväller den upp, spara burken den ligger i och placera den nytvättade svampen på öppningen och när den är torr så ramlar den ner i burken igen 🙂

Kommentera