8 reaktioner på ”Tokfin uppsättning för kortare hår!

 1. Jag har provat den där men mitt hår ville inte tryckas ner, gick bra till bild 7, sedan rullade det upp sig igen. Tips på hur jag kan göra?

  • Hej!

   Hur menar du med rullar upp sig? Höjer sig hela knuten? Hur långt/kort hår har du?

   Kram!

 2. Hej! När jag trycker ner/igenom och vill nåla fast så glider det upp igen. Håret når lite, drygt 1,5 dm, nedanför axlarna. Det är många och tunna hårstrån, typ glashår som inte får färg/toning att sitta kvar. Har inte provat ännu med lite smutsigt hår eller torrshampo, kanske går lättare då.

  • Ah, preppa håret först med saltvattenspray som du fönar in i håret och toupera längderna lite. Locka det även innan du sätter upp det så blir det mera formbart och greppvänligt 🙂

 3. Hej! Superfin frisyr som jag skulle vilja ha i helgen på ett bröllop. Men jag förstår inte riktigt vad som händer i bild 8 och 9,skulle du kunna förklara?

Kommentera