Bobbi Brown – Nude Finish Tinted Moisturizer!

Jag var på Åhléns city häromdagen för att handla lite smink, både till mig själv och till jobbväskan. Har haft ögonen på denna foundation ifrån Bobbi Brown och fick med mig två testers hem för att avgöra vilken färg jag ska ha. Vill se hur den oxiderar på huden innan jag bestämmer mig så den inte blir för mörk 🙂 Ville ha en lätt foundation som en färgad dagkräm med lyster att använda i sommar och denna verkar vara perfekt 🙂 Bobbi Brown – Nude Finish Tinted Moisturizer!

blogg.kickimakeupartist.se, bobbie brown

Produktinfo: Den ultimata, naturliga looken får du med den här tonade återfuktaren som osynligt täcker rodnad och ojämnheter samtidigt som huden återfuktas och mjukas upp. Huden ser naturlig ut, men får en mjuk och naturligt strålande finish. Passar normal till torr hud. Finns i nio olika nyanser.
Varför är den annorlunda? Den skira och lätta konsistensen ger tillräcklig täckgrad för att huden ska se naturlig ut (fräknar syns men rodnad och ojämnheter försvinner). Vårdande och återfuktande ämnen ger huden en fyllig och strålande finish samtidigt som SPF 15 skyddar mot solens skadliga strålar.

Pris: 395kr

 

4 reaktioner på ”Bobbi Brown – Nude Finish Tinted Moisturizer!

 1. Hej,
  och jag som bestämt mig för Laura Merciers färgade dagkräm…har du testat den? I så fall: hur är den i jämförelse med denna?

  • Hej hej!

   Nej jag har inte hunnit testat den än men Laura Merciers färgade dagkräm är toppen, älskar den!! Har dock för mig att den oxiderar (blir mörkare på huden efter ett tag) så be att få en test innan du bestämmer dig för färg så det inte blir fel nyans 🙂

   Kram kram!

 2. Tack, det var en nyhet för mig att krämer oxiderar och blir mörkare! Tack för tips!
  Kram

Kommentera