Italien – Rom! Del 3.

I söndags sken solen, jag och fotograf Sara Arnald begav oss ut på stan för en sista sightseeing innan vi skulle fara hem igen vid lunchtid. Efter 4 timmars sömn så var vi utanför dörren och redo för Roms gator 🙂

Kicki Burman, femme.dalnix.se/kickiburman, Rom, Italien, Daisy Beauty

_W6A0040

IMG_9301

IMG_9320

IMG_9324

IMG_9332

IMG_9341

IMG_9345

IMG_9346

IMG_9353

IMG_9356

IMG_9362

 

Tack Rom och Daisy Beauty med alla sponsorer för den här resan, den var magisk! ♥

Nu måste ni vara lika kräkfärdiga på att se mig på bild som jag själv är haha.

Up in the air på väg hem till Stockholm!

IMG_6570

4 reaktioner på ”Italien – Rom! Del 3.

 1. Vilka underbart härliga bilder, ni verkar ha haft det toppen! Undrar var du köpt din fina rosa jacka? En sån vill jag också ha!

 2. Hej KicKi!

  Vilken härlig tripp du har gjort, vackra bilder på dig och omgivning!
  Jag undrar hur du ser på vad smink (skönhetsprodukter i överlag) innehåller. Kan man
  säga att det mesta är snällt på hud och kropp även om det inte har naturliga ingredienser?
  Blivit lite orolig så här på ”äldre dar” hehe…
  Hur tänker du när du använder produkter på dig själv?

  Kram från Umeå

  • Hej hej!

   Ja det var en härlig resa 🙂

   Jag kan personligen inte använda många av de produkterna som har naturliga ingredienser, jag får utslag och min hud reagerar på dessa (det är mycket man kan reagera på från naturen) Man får testa sig fram lite och anpassa hudvård och smink efter hur huden reagerar. 🙂 Hudvård så funkar Exuviance och Dermalogica bäst på mig.

   Kram kram!!

Kommentera