Nyhet från MAC!

MAC har kommit ut med en nyhet – Pro Longwear Waterproof Colour Stick.

Produktinfo: Pro Longwear Waterproof Colour Stick håller länge, ger intensiv färg med medium till full täckning i ett enda svep. Den stora pennan gör det enkelt att applicera färg oavsett om du vill ha en kraftig linje vid ögonfransarna eller svepa in hela ögonlocket i färg. Vattenfast formel som håller i 24 timmar – du är lika snygg oavsett väderlek. Finns i flera färger och kostar 235kr.

MAC PRO LONGWEAR WATERPROOF COLOUR STICK, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_9140

IMG_9143

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Nyhet från MAC!

 1. Kan jag använda pennan som eyeliner j har svårt o få det snyggt med flytande pennor. Vet du något löspuder som är bra. Ha en toppen resa till rom o vad härligt j varit i neapel o la serra men inte rom mvh maria .

  • Jag älskar By Terrys löspuder som jag har tipsat om i bloggen tidigare.

   Om du är ute efter en eyelinerpenna så skulle jag kolla in MACs specifika pennor för ändamålet, dom är toppen tycker jag!

   Kom precis hem, resan var underbar 🙂 Tack snälla du!

   Kram kram!

Kommentera